Compania 3M, producator de echipament individual de protectie, contribuie constant la dezvoltarea si evolutia comunitatii de profil prin evenimente educative si interactive dedicate profesionistilor de Sananate si Securitatea in Munca.

Platforma “3M Professional Safety Community” a luat nastere cu rolul de a aduce impreuna experti din domeniu, tehnologii de ultima ora, idei vizionare si informatii de nisa, valoroase pentru orice companie moderna, avand misiunea generala “0 accidente la locul de munca”.

Anul acesta seria de evenimente 3M Professional Safety Community a deschis o noua editie si in Sibiu, in data de 10 septembrie, in cadrul Hotelului Continental Forum. Participantii s-au bucurat de un seminar dinamic in care au interactionat cu reprezentanti SSM din alte companii, au schimbat bune practici privind utilizarea si implementarea echipamentului individual de protectie in randul angajatilor, au avut acces la echipamente de protectie de ultima generatie, ghiduri practice de selectie si implementare eficiente a solutiilor de siguranta ocupationala. Participantii au fost implicati in provocari de echipa, lucrand la studii de caz pe situatii reale din industrie pentru selectarea echipamentului corect de protectie si implementarea unei strategii in randul angajatilor de educare privind riscurile la care sunt expusi si importanta utilizarii echipamentului individual de protectie.

Dincolo de schimbul de bune practici din industrie si de modul inedit de desfasurare a seminarului, compania 3M a lansat oficial filtrele 3M™ Seria 6000i de gaze si vapori organici, ce incorporeaza o tehnologie revolutionara, care semnaleaza utilizatorului durata de viata a filtrului si ofera raspuns unei intrebari esentiale: “Cand trebuie schimbate filtrele?”. Inovatia reprezinta un salt inainte in aria de preventie a bolilor profesionale, precum si in managementul riscurilor si al resurselor, prin forme sporite de control si evaluare a mastilor de protectie. Participantii au avut ocazia sa interactioneze cu noile filtre si sa cunoasca alaturi de specialistii 3M beneficiile noilor produse.

Compania 3M pune inovatia in slujba protectiei angajatilor. Totul din respect pentru viata, din respect pentru oameni. Evenimentele 3M Professional Safety Community aduc in atentia comunitatii de profil, in mod inedit si memorabil, solutii pertinente si metode practice de optimizare a proceselor de siguranta ocupationala.” subliniaza 3M Romania.

Mai multe noutati 3M Romania sunt disponibile vizitand pagina de Facebook si website-ul companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri