Intr-un nou studiu realizat de catre producatorii de cafea din Statele Unite ale Americii pe un esantion de aproximativ 900 de participanti, se arata ca 90% dintre oamenii care lucreaza intr-un birou spun ca o ceasca de cafea le face ziua mai buna.

Pentru ei, cafeaua este elementul cheie in asigurarea bunelor relatiilor de business, de colegialitate si networking. Studiul mai arata ca cei care obisnuiesc sa bea cafea se identifica mai usor ca fiind persoane de succes.

O cafea buna la locul de munca are, din punctul de vedere al participantilor, o varietate surprinzatoate de beneficii atat profesionale cat si personale. Fara ceasca lor de cafea de zi cu zi, 37% se simt epuizati, 30% iritabili, 29% neproductivi, 21% dezorganizati, sau 13% uituci. In plus, se arata ca prin consumul regulat de cafea este asigurata o rezistenta indelungata, iar cafeaua neagra ajuta la o mai buna concentrare.

Majoritatea celor intervievati recunosc, de asemenea, ca a bea o cafea cu un coleg sau cu un client este cea mai buna modalitate de a construi relatii si de relaxare. La fel de important pentru bautorii de cafea este si calitatea ei si isi doresc ca firma lor sa achizitioneze produse de cea mai buna calitate.

Tocmai pentru ca angajatii tai sa se simta apreciati, motivati, sa aiba un tonus bun si o minte alerta, alege cu incredere abonamentele de cafea La Fantana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri