Atunci cand vorbim in antreprenoriat de cei trei F (Family, Friends and Fools), trebuie sa iti iei un angajament ferm de returnare a banilor si, de cealalta parte, cei care ofera imprumutul sa fie constienti ca sunt activitati riscante.

“Sunt implicat in multe startup-uri, trebuie rabdare multa si evitata orice incercare de agresivitate; nu cred in afaceri care cresc ca buruiana. Mai bine incet, decat mai repede”, subliniaza fondatorul Regina Maria, Wargha Enayati, in cadrul conferintei Antreprenor, Caut Finantare, conferinta organizata de wall-street.ro impreuna cu EY, CertAsig, BRD si Pathfinder.

“Cheia este sa iti mearga mintea pentru idei noi, pentru inovatie. De exemplu, acum sunt investitor in mai multe start-up-uri si inclusiv intr-o resedinta pentru varstnici, un plan vechi al meu, de 10-15 ani; va fi cea mai mare investitie a mea dintotdeauna”, continua el.

De cealalta parte, Dan Stefan, co-fondator Autonom Rent a Car subliniaza ca cei trei F sunt o sursa importanta de venituri, de baza pentru multi antreprenori. “As mentiona si economiile personale, autofinantarea. Nu e nevoie de atat de multi bani intr-un startup, nu necesita sume absolut dificile si deseori este suficient un credit de nevoi personale, cu dobanzi sub 10%, e rezonabil”, spune el.

Citeste si:
Autonom, afaceri de 50 mil. euro din servicii de mobilitate
Autonom va face anul acesta...
Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Profi vrea să preia o parte din angajații disponibilizați din retail
Setari Cookie-uri