Compania romaneasca PetroConsult va demara un program de training al resurselor umane la rafinaria petroliera Dung Quat din Vietnam, care va costa 12,7 milioane dolari a anuntat recent compania nationala vienameza a petrolului, Petrol Vietnam.

Petrol Vietnam a contractat serciciile PetroConsult pentru training-ul persoanelor aflate in conducerea rafinariei Dung Quat din provincia Quang Ngai, dar si pentru a supraveghea instruirea persoanelor ce vor fi angajate la rafinarie. PetroConsult va supraveghea si alte aspecte ale dezvoltarii resurselor umane la Dung Quat, cea mai mare rafinarie din Vitenam, mai anunta VietnamNet.

Proiectul din Dung Quat va avea o suprafata de 338 hectare, va gestiona 473 de sonde si va necesita o forta de munca de 435 de ingineri si tehnicieni. Este asteptat ca rafinaria sa fie operationala in februrarie 2009,potrivit NewsIn. Investitiile pentru finalizarea rafinariei sunt de circa 2,5 miliarde dolari, iar rafinaria va putea procesa 6,5 milioane tone de petrol pe an.

PetroConsult este o companie cu sediul in Ploiesti, care ofera servicii pentru rafinarii si pentru intreprinderi chimice si petrochimice. Compania romana ofera servicii de marketing, de distributie, de consultanta tehnica si de management al proiectelor.

Pana in prezent, PetroConsult a oferit sevicii in aproape 30 de tari, inclusiv in Brazilia, China, Republica Ceha, Kuweit, Mexic, Nigeria, Oman, Rusia, Arabia Saudita, Sudan, Tunisia si Emiratele Arabe Unite, potrivit site-ului oficial al companiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri