Producatorul din industria textila Novafil a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de 24,7 milioane lei, in crestere cu circa 48% fata de nivelul de 16,7 milioane lei din perioada similara a anului trecut, informeaza Mediafax.

In acelasi timp, profitul firmei s-a majorat de aproape 20 de ori, la circa doua milioane lei. Compania a raportat in prima jumatate a anului trecut un profit de 104.000 lei. "Indicatorii financiari ai firmei au fost influentati pozitiv in primul semestru de cresterea capacitatii de productie si majorarea vanzarilor", se arata in raportul Novafil Gura Humorului.

Firma nu are un actionar majoritar, cea mai mare participatie detinand-o Romalfa, cu 37,5% din capitalul social. Novafil este specializata in pregatirea fibrelor si filarea in fire de bumbac si tip bumbac.

Actiunile firmei sunt listate la Bursa Rasdaq, ultima tranzactie fiind realizata pe 2 septembrie, la un pret de 2,5 lei. Valoarea nominala a unui titlu este de 2,5 lei, iar capitalul social al companiei este de 14,8 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Cum a evoluat Dent Estet dupa preluarea de catre MedLife
Setari Cookie-uri