Secom, companie specializata in medicina integrativa, isi extinde reteaua nationala si lanseaza un magazin in Brasov, in urma unei investitii de aproximativ 40.000 de euro.

Noul magazin Secom este situat pe strada Muresenilor, una dintre arterele centrale ale Brasovului si are o suprafata de 63 de metri patrati.

In magazinul Secom sunt disponibile toate produsele din portofoliul, respectiv peste 250 de suplimente alimentare naturale, produse fito-dermatocosmetice (produse naturale pentru frumusete), consumatorul avand posibilitatea sa testeze anumite produse si sa aleaga personalizat dupa o discutia cu consultantii de specialitate.

Noul magazin este cel de-al saptelea din portofoliul companiei, reteaua de retail Secom fiind inaugurata in aprilie 2013. Compania detine patru magazine in Bucuresti si cate un magazin in Iasi, Ploiesti si Brasov.

Compania Secom este specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete.

5 greseli comune in...
Citeste si: 5 greseli comune in administrarea unui magazin si cum sa le rezolvi

Prezenta pe piata locala din anul 2003, Secom detine un portofoliu de peste 200 de produse, comercializate in reteaua proprie de retail, cat si in peste 6.000 de farmacii si magazine cu profil naturist.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
L`Oreal Romania intra pe piata parfumeriei de nisa cu Atelier Cologne