Incepand cu luna august 2006, Roche Romania, filiala locala a concernului farmaceutic elvetian Roche, functioneaza intr-un nou sediu, in Iride Business Park. Noile birouri clasa A, cu o suprafata de 2000 de metri patrati satisfac cele mai exigente cerinte ale unei companii in continua expansiune.

Roche Group este cel mai mare producator mondial de medicamente destinate tratamentului cancerului. Compania a anuntat vanzari totale in prima jumatate a anului 2006, de 20 de miliarde de franci elvetieni (aproximativ 12.7 miliarde de euro), in crestere cu 16% fata de perioada similara a anului trecut, informeaza un comunicat al companiei.

Cifra de afaceri a Roche Romania a crescut in prima jumatate a anului 2006 cu peste 30%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atingand 45.6 milioane de Euro. Cota de piata a Roche Romania, in primele sase luni ale anului 2006 este de 7,29%.

La nivel mondial, grupul elvetian a raportat pentru primele sase luni vanzari de 20 de miliarde de franci elvetieni (12,7 miliarde euro). Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche Group este o companie farmaceutica bazata pe cercetare, lider in domeniul farmaceuticelor si diagnosticelor - oferind un spectru unic de solutii terapeutice integrate ce se adreseaza detectarii precoce, prevenirii, diagnosticului si tratamentului bolilor.

In acest fel, Roche contribuie semnificativ la imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii oamenilor. Compania este prezenta in 150 de tari, are peste 70,000 de angajati si a incheiat acorduri de cercetare si dezvoltare cu numerosi parteneri, printre care Genentech si Chugai. Roche este lider mondial in solutii pentru diagnostic, unul dintre cei mai mari furnizori de medicamente destinate bolilor oncologice si transplantului si lider de piata in virologie. La nivel mondial, grupul elvetian a raportat pentru primele sase luni vanzari de 20 de miliarde de franci elvetieni (12,7 miliarde euro).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si