Compania britanica producatoare de gaze naturale Aurelian Oil&Gas a anuntat, marti, ca a semnat un contract cu societatea de stat romaneasca, Romgaz, pentru vanzarea gazului extras la Bilca.
Proiectul de dezvoltare a campului petrolier de la Bilca se va desfasura pe platforma de la Brodina, din nordul Romaniei. Companiilor Aurelian Oil&Gas, MIRC, detinuta de Ascent Resources, tot din Marea Britanie si Europa Oil&Gas le-au fost concesionate drepturile asupra platformei. Romgaz este al patrulea partener in aceasta societate mixta, informeaza NewsIn. Dintre aceste patru companii, Aurelian Oil&Gas va fi operatorul acestei concesionari.

"Utilajele de productie au fost date in exploatare si am depus o cerere pentru licenta de productie la autoritatile romane specializate. Estimam ca autorizatia va fi emisa in cursul lunii septembrie si ca productia propriu-zisa va incepe de indata ce va fi eliberata", au declarat reprezentantii Aurelian Oil&Gas.

Aurelian Oil&Gas, companie care s-a numit Falcon Oil&Gas Limited, a fost fondata in decembrie 2002 si ofera servicii de cercetare, forare, dezvoltare si productie a gazelor naturale si a petrolului. Desfasoara operatiuni numai in Europa Centrala. Compania mai administreaza trei proiecte in Romania, unul in Bulgaria si unul in Polonia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri