Actionarii Uzuc Ploiesti au prelungit doua linii de creditare de 1,65 mil. euro

Actionarii Uzuc Ploiesti au decis prelungirea a doua contracte de creditare, in valoare totala de 3, 3 milioane dolari, necesare pentru finantarea activitatii, se mentioneaza in comunicatul transmis marti de companie, catre Bursa de Valori Bucuresti.

Primul contract de creditare are o valoare de un milion euro (3,52 milioane lei) si a fost semnat cu Banca Romana pentru Dezvoltare-Groupe Societe generale (BRD-SocGen). in plus, actionarii au decis suplimentarea unei noi facilitati de credit, in valoare de 500.000 euro, destinata operatiunilor de trezorerie, informeaza NewsIn.

Al doilea are o valoare de 2,3 milioane lei (655.270 euro) si este semnat cu Banca Comerciala Romana (BCR), se mentioneaza in comunicat. Actionarii Uzuc au respins propunerea de delistare a titlurilor companiei de la Bursa. Compania are un capital social de 10,99 milioane lei, iar titlurile Uzuc sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti la categoria actiunilor nelistate. Principalul actionar al companiei este societatea A 1 Impex SRL, care detine 90,42 % din capitalul social.

Actionarii companiei vor decide, joi, majorarea capitalului cu suma de 13,69 milioane lei, de la 10,99 milioane lei la 24,68 milioane lei. Compania a incheiat anul 2005 cu un profit de net de 4,208 milioane lei si o cifra de afaceri de 41,11 milioane lei. Uzuc Ploiesti a fost infiintata in anul 1904, iar incepand din anul 1962, compania produce echipamente tehnologice pentru industria petrochimica, metalurgica si energetica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri