Secom, companie romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, a numit-o pe Mirela Popescu in functia de director de HR.

Cu o experienta de 12 ani in domeniul resurselor umane si opt ani in pozitii de management, Mirela Popescu a detinut anterior functia de HR business partner in cadrul retelei private de sanatate Regina Maria si HR Manager la Bigotti.

Mirela Popescu va fi responsabila de dezvoltarea strategiei de resurse umane a companiei, coordonarea proceselor de recrutare, dezvoltarea si sustinerea performantei angajatilor si alinierea politicii de personal la obiectivele de business ale companiei.

Anul acesta, compania a demarat un proces de investitii amplu care vizeaza extinderea sediului administrativ, a spatiului dedicat depozitului si lansarea de noi magazine. In luna octombrie, Secom a lansat un magazin propriu in Brasov, in urma unei investitii de 40.000 de euro.

Secom este prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante si ingrediente inovatoare precum colostru, glutation, resveratrol, 5-HTP, NADH, D-riboza, GABA, L-citrulina, L-ornitina si multe altele. In prezent, portofoliul Secom acopera toata gama de afectiuni, cu peste 250 de suplimente alimentare naturale si 35 de fito-dermatocosmetice.

Portofoliul Secom include: vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, o linie speciala de suplimente alimentare pentru copii, creme medicinale si fito-dermatocosmetice.

In 2013, Secom a inaugurat propria retea de retail. In prezent compania detine 7 magazine in Bucuresti, Iasi, Ploiesti si Brasov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri