Romaqua Group, fabrica de imbuteliere a apelor minerale Borsec, va solicita un credit de investitii in valoare de 8,23 milioane euro de la BCR, potrivit hotararii adunarii generale a actionarilor publicate in Monitorul Oficial.
Creditul are termen de rambursare opt ani, cu doi ani perioada de gratie si este garantat cu gaj pe fondul de comert, informeaza NewsIn. Creditul va fi folosit pentru achizitia unei linii de imbuteliere in sticle de plastic (PET), pentru achizitia unei linii de productie recipiente PET, pentru achizitia de vitrine frigorifice si pentru construirea si amenajarea unor hale de productie si depozitare in cadrul fabricilor de la Bucuresti si Busteni, potrivit oficialilor companiei.

Fabrica de imbuteliere de la Busteni are o vechime de 200 de ani si a fost inregistrata sub denumirea Romaqua Group in 1999, dupa ce Comchim Bucuresti (acum Romaqua Holdings) a cumparat societatea de stat Regina Apelor Minerale Borsec. Compania exporta apa minerala Borsec in Ungaria, SUA, Canada, Israel, Grecia, Taiwan, Republica Moldova, Belgia, Danemarca, Olanda, Coreea, Insulele Bahama si Marea Britanie
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri