Intrat in insolventa la cerere, Domo - de pe acum unul dintre fostii grei ai pietei de electroretail - isi inchide definitiv reteaua de magazine si se concentreaza exclusiv pe online.

Nu mai departe de anul trecut, Domo era al treilea mare jucator pe piata retailerilor si distribuitorilor de electro-IT, cu o cifra totala de afaceri estimata la 136 de milioane de euro.

Surse din piata citate de Ziarul Financiar anunta acum ca Domo intentioneaza sa inchida toate cele 75 de magazine traditionale, urmand sa se dedice doar vanzarilor online. Mai mult, potrivit acelorasi surse, furnizorii au incetat livrarea produselor catre Domo, intrucat retailerul nu si-ar mai fi respectat obligatiile de plata.

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri