Compania romaneasca de evaluare Darian a fost desemnata drept castigatorul licitatiei organizate de Agentia pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) pentru evaluarea societatii Antibiotice Iasi in cadrul procesului de privatizare.
äIn evaluarea ofertelor depuse, ponderea proiectului tehnic a fost de 65%, in timp ce pretul cerut pentru realizarea evaluarii a cantarit 35%ö a declarat Adrian Crivii, directorul general al companiei Darian.

La licitatie au participat, in prima faza, opt companii de evaluare, trei dintre acestea fiind selectate ieri ca finaliste pentru evaluarea activelor companiei producatoare de medicamente.

äOferta inaintata de compania Darian a fost cotata cu 96,9 de puncte din 100 posibile, ceilalti doi participanti la licitatie obtinand 82,7, respectiv 76,8 de puncteö, a precizat Crivii.

Aceasta este a treia licitatie organizata de AVAS pentru desemnarea evaluatorului activelor Antibiotice Iasi.

Contractul dintre AVAS si compania de evaluare Darian va fi semnat dupa expirarea termenului de 5 zile de depunere a eventualelor contestatii si dupa solutionarea acestora. Procesul propriu-zis de privatizare a societatii Antibiotice Iasi va fi demarat dupa finalizarea evaluarii, preconizata sa dureze 45 de zile.

Prezenta pe piata din 1990, Darian desfasoara o gama completa de evaluari, de la cele de societati, proprietati imobiliare, masini, echipamente si bunuri mobile, pana la evaluari si proiecte pentru fuziuni si divizari, pentru operatiuni pe piata de capital, evaluari in vederea lichidarii si evaluari pentru raportari financiare si fiscalitate.

In primul semestru al acestui an, compania a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de peste 3,5 milioane 3,5 milioane de lei, dupa ce, in acelasi interval al anului trecut, realizase o cifra de afaceri de 1,4 milioane de lei. Investitiile totale facute de Darian in 2006 se ridica la 500.000 de de lei, dubland astfel valoarea activelor detinute de companie la sfarsitul anului trecut.
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat ├«n 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari juc─âtori din industria rom├óneasc─â de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezen╚Ť─â pe pia╚Ťa media, ne-am propus s─â fim o surs─â de inspira╚Ťie pentru mediul de business, dar ╚Öi un canal de educa╚Ťie pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiar─â.├Än plus, Wall-Street.ro are o experien╚Ť─â de 10 ani ├«n organizarea de evenimente B2B, timp ├«n care a sus╚Ťinut peste 100 de conferin╚Ťe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&s─ân─âtate sau imobiliare. Astfel, am reu╚Öit s─â avem o acoperire complet─â - online ╚Öi offline - pentru tot ce ├«nseamn─â business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din sec╚Ťiunea Companii »


Setari Cookie-uri