Reteaua de magazine Profi inaugureaza in aceasta saptamana patru magazine noi, unul in format Loco si alte trei in format Standard, reteaua la nivel national ajungand astfel la 361 de unitati.

Doua dintre noile magazine sunt situate in judetul Satu Mare. Atfel, magazinul in format Loco a fost deschis in localitatea Ardud, iar o unitate in format Standard in orasul Satu Mare, se arata intr-un comunicat al retailerului. Tot in in varianta Standard opereaza si celelalte doua unitati, cel deschis in localitatea Santandrei (judetul Bihor) si un magazin care va fi deschis vineri la Petrosani (judetul Hunedoara), scrie Mediafax.

Planurile companiei prevad inaugurarea a cel putin 100 de magazine in acest an si continuarea extinderii cu alte cel putin 100 in 2016. Profi detine magazine in format Standard si City in orase si in format Loco in zonele rurale. Retailerul este detinut de fondul de investitii Enterprise Investors.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri