Rompetrol Downstream a deschis cea de-a 250-a benzinarie din reteaua sa. Situata in apropierea Bucurestiului, la Chiajna, noua investitie se ridica la aproximativ 1,5 milioane de dolari si creeaza 17 noi locuri de munca. Investitiile totale pentru cele 250 de statii se ridica la 150 de milioane de dolari.

“Cresterea retelei de distributie a carburantilor contribuie semnificativ la sporirea notorietatii brandului Rompetrol in Bucuresti si in tara. in prezent avem 11 statii in Capitala si intentionam sa ajungem la aproximativ 16 pana la sfarsitul anului”, declara Paul Pop, directorul general al Rompetrol Downstream.

Rompetrol Downstream are in prezent o cota de piata in retail de aproximativ 15% si estimeaza sa ajunga la 20% pana la sfarsitul lui 2007. In luna august, Rompetrol Downstream, in parteneriat cu Rominserv – contractorul general al Grupului, au lansat “Rompetrol Express” - prima statie mobila de distributie a carburantilor.

Compania va opera aproximativ 500 de statii pana la sfarsitul anului. Pentru acest an, divizia de retail a Grupului Rompetrol estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de circa 685 milioane dolari, in crestere cu 37% fata de 2005.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si