Lantul de supermarketuri Mega Image a deschis saptamana trecuta sase noi magazine, toate in Bucuresti, si a ajuns astfel in Romania la o retea de 453 de locatii.

Trei dintre cele sase magazine se afla in sectorul 2, pe strazile Doamna Ghica, Ropotului si pe Intrarea Teiul Doamnei, alte doua unitati au fost deschise in sectorul 1, pe strazile Av. Radu Beller si pe Calea Dorobanti, iar unul in sectorul 4, pe strada Straduintei, se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Magazinele de pe Calea Dorobanti, Ropotului, Straduintei si Intrarea Teiul Doamnei functioneaza in format Shop&Go, avand suprafete de vanzare intre 82 si 164 metri patrati. Celelalte doua unitati opereaza in formatul Mega Image, cu suprafete de 253, respectiv 441 metri patrati.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea care cuprinde in prezent 453 magazine in Bucuresti, Brasov, Constanta, Ploiesti si alte orase, sub marcile Mega Image (206), Shop&Go (244), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (2). Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia care opereaza in prezent pe trei continente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri