Lidl isi incurajeaza angajatii sa isi dezvolte cariera la nivel international. Astfel ca, intre anii 2013 si 2015, 58 de angajati ai retailerului au primit oferte de lucru in alte tari in care compania activeaza, pe care le-au si onorat.

Compania Lidl sprijina schimburile interdepartamentale, precum si pe cele internationale, prin oferirea de oportunitati de detasare pe perioade determinate sau definitive.

Din 2013 si pana in prezent, organizatia a facilitat detasarea a 58 de angajati, care au avut ocazia de a lucra in tari precum Germania (44), Statele Unite ale Americii (3), Franta (4), Marea Britanie (4), Finlanda (1), Irlanda (1) sau Ungaria (1), in care Lidl activeaza. Acestia au ocupat functii de specialisti, cat si de manageri.

„Preocuparea pentru evolutia profesionala a angajatilor este unul dintre pilonii politicii noastre de Resurse Umane. Intr-o piata globala dinamica, angajatii Lidl au ocazia de a acumula experienta la nivel international, un atu de neegalat pentru o cariera de succes. Fie ca au fost detasati temporar sau definitiv, colegii nostri romani ne-au facut mandri in tari precum Germania, Statele Unite ale Americii sau Franta,” a declarat Frank Wagner, presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.

Reteaua Lidl Romania numara, in momentul de fata, un total de 190 de magazine in toata tara si peste 4.200 de angajati.

Citeste si:
Ce vor sa aiba la munca romanii care lucreaza in birouri
Ce ii intereseaza pe romanii...

Sursa foto: J. Lekavicius, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Rector Univ. Bucuresti: Ce trebuie sa inveti pentru a avea salariu bun