Anotimpul cadourilor este aici si o dureze ceva timp, iar daca crezi ca timpul si banii tai sunt prea pretiosi pentru a le irosi pe cadouri care nu produc foarte multa emotie si care vor fi uitate in scurt timp, iti recomandam ca sezonul acesta sa oferi persoanelor dragi din viata ta daruri care sa imbine utilul cu placutul.

Te-ai gandit ca poti face o surpriza deosebita unei persoane dragi oferindu-i un ceai al carui gust sa-i aminteasca de perioada fericita a copilariei? Da, este atat de simplu, trebuie doar sa gasesti ceaiul potrivit fiecarei persoane. Pana termini de citit ghidul nostru, cu siguranta o saai o multime de idei dragute de cadouri cu care sa-i impresionezi pe oamenii dragi din viata ta!

Cadouri pentru Ea

Daca vrei sa o impresionezi cu adevarat, ofera-i cadou un ceai care infloreste! Ceaiurile care infloresc, asa-numitele ceaiuri blooming, sunt ceaiuri realizate manual din frunze de ceai rulate in jurul unor flori de crin, crizantema, iasomie sau amaranth. Acum sute de ani, atunci cand au fost create pentru prima data de catre artizani chinezi, acestia le pregateau pentru a-i distra pe imparati. In contact cu apa fierbinte, bilele de ceai se desfac, scotand la iveala superbele flori din mijloc.

Cadouri pentru El

Daca vrei sa-i oferi tot ce e mai bun, iti recomandam cafelele de origine cu gustul Columbiei pline de viata, al insoritei Etiopii sau al Braziliei exotice. Iar daca vrei sa-i condimentezi pauzele de peste zi cu putina inspiratie, cafelele noastre cu arome sunt perfecte! Pentru a va bucura impreuna de o cafea buna, ii poti oferi si un set pentru prepararea si servirea cafelei, ce contine o presa franceza si 2 cani.



Cadouri pentru colegi

Chiar daca nu va intelegeti intotdeauna perfect, de cele mai multe ori colegii tai te ajuta si merita sa le oferi mici cadouri dragute de sarbatori. Un ceai infuzie delicios cu scortisoara, care miroase a sarbatori, si o cutie draguta in care sa-l pastreze sau o cana in culori vesele este o surpriza placuta prin care sa le multumesti pentru sprijinul lor.

Cadouri pentru mama si tata

Sunt oamenii care ti-au fost alaturi dintotdeauna si pe care te vei putea baza oricand. Parintii tai merita cele mai frumoase cadouri, nu doar de sarbatori, ci tot timpul anului. Arata-le cat de mult ii iubesti oferindu-le ceaiuri speciale care sa le ofere o stare de bine. Si pentru ca totul sa fie si mai frumos, adauga si niste accesorii deosebite langa ceaiurile alese, asa cum sunt seturile pentru servirea ceaiului din magazinul nostru.

Cadouri pentru cea mai buna prietena

Te ajuta mereu cu un sfat bun, iti asculta toate problemele, chiar daca o suni la miezul noptii. E cea mai buna prietena a ta si merita cel mai frumos cadou! Adica un set tip “ceainic cu ceasca” decorat in culorile ei preferate si un ceai special, poate unul cu boboci de trandafiri, zmeura si capsuni.
Te asteptam in magazinul Arta Ceaiului cu cea mai variata gama de ceaiuri speciale, cea mai aromata gama de cafele si cea mai draguta selectie de accesorii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri