Incepand din aceasta vara, echipa de oenologi de la Murfatlar este condusa de Philippe Bonnet, reputat oenolog francez detinator al unor diplome acordate de autoritatile in domeniu din Franta
'Acum cativa ani ne-am propus sa dezvoltam piata vinurilor seci si am reusit aducand primul oenolog strain in Romania, de origine australiana. Oenologul francez Philippe Bonnet, reprezinta o alegere fireasca, naturala din doua mari motive. In primul rand noile tendinte indica dezvoltarea pietei de vinuri rosii, iar in al doilea rand, in contextul integrarii Romaniei, vinurile noastre trebuie sa concureze cu celebre vinuri europene din Franta, Italia sau Spania, a declarat Radu Morar, directorul de marketing al Murfatlar.

Specialistul Philippe Bonnet are si un spirit inovator: in anul 1984 a creat o linie de imbuteliere a vinurilor 'Bag in Box', iar in anul 2000 a dezvoltat o noua metoda de fermentare a vinului. A ocupat functia de director a mai multor cooperative viticole (printre care Cooperativa viticola Lirac en Cotes du Rhone si Cooperativa viticola S.C.A.V. din St. Jean de la Blaquiere), unde a infiintat crame cu butoaie subterane si a oferit consiliere in plantatia viilor. De asemenea, pana la acest moment, a ocupat diverse functii precum responsabil de crama, reprezentant comercial pentru export de vinuri si responsabil tehnic pentru materialul viticol.

Murfatlar a investit in ultimii cinci ani peste 12 milioane de euro in tehnologie si in septembrie 2002 Murfatlar a devenit prima societate viti-vinicola din Romania certificata conform standardului de calitate ISO 9001:2001 pentru sistemul de management al calitatii si pentru sistemul HACCP de asigurare a securitatii in domeniul alimentar.

Murfatlar este lider pe piata de vinuri, cu o cota de 32%, productia de struguri din acest an fiind estimata la circa 23.000 de tone.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri