Vin Sarbatorile dedicate celor pe care le iubim. Si toate cadourile de Sfintul Valentin, 1 Martie sau 8 Martie trebuie sa ajunga la timp.

Asa ca magazinul tau online se va indragosti de Fastius Curier, singurul serviciu de curierat business din Bucuresti care garanteaza livrari prompte si sigure, chiar si in timpul Sarbatorilor iubirii.

Pe linga seriozitate si rapiditate, Fastius Curier iti ofera si o multime de alte avantaje:

Termene garantate
Fastius Curier iti garanteaza ca va livra trimiterea ta in cel mai scurt timp posibil. Chiar si in doua ore, oriunde in Bucuresti, daca alegi serviciul Fastius Prioritar.

Alerta SMS pentru destinatar
Alegind Fastius Curier, destinatarul trimiterii tale va primi un SMS de atentionare inainte de livrare. Astfel, coletul tau va ajunge in siguranta in cel mai scurt timp posibil.

Tracking in timp real
Cu Fastius Curier, stii mereu ce se intimpla cu trimiterea ta. Folosind aplicatia de tracking online, vezi in fiecare clipa unde este coletul tau si cind va ajunge la destinatie.

Flexibilitatea
In doua ore? Sau in aceeasi zi? Cu Fastius Curier, tu alegi cind ajunge coletul tau la destinatar. Stim ca fiecare magazin online are propriul sau ritm, asa ca ne adaptam mereu programului tau.

Bani primiti rapid
Cu Fastius Curier, iti primesti banii imediat, pentru ca rambursurile incasate de la destinatari sunt virate in contul magazinului tau online chiar si in aceeasi zi.

Acum ai toate motivele sa alegi Fastius Curier, singurul serviciu de curierat dedicat afacerilor din Bucuresti. Prompt, serios si modern: Fastius Curier e partenerul tau ca sa cistigi in viteza.