Oricati bani sunt investiti in demararea unui proiect, fara o strategie corecta, esecul devine doar o chestiune de timp.

Daca v-ati asigurat ca planul de afaceri e mai mult decat o formalitate bifata, daca viziunea este adecvata nevoilor pietelor, e timpul sa treceti la actiune.

Aveti nevoie sa consolidati 3 elemente cheie la temelia constructiei dumneavoastra:
1. O identitate puternica;
2. O echipa motivata;
3. Servicii personalizate.

Alegerea partenerului IDEAL, primul pas catre reusitele viitoare

Cum suna sa puteti achizitiona un pachet complex de servicii Business to Business de la un singur furnizor, cu garantii de calitate, bonusuri asigurate si timp si bani salvati?

Parteneriatul IDEAL Events, No Limit Holidays si La Fabrique, aduc in premiera un concept integrat de servicii destinate clasei business.

Orice plan devine mai usor de realizat atunci cand la reusita lui contribuie sinergiile unui grup solid de firme, fiecare fiind specializata in domeniul serviciilor pe care le vinde. Firme care functioneaza ca un intreg, asigurand o viziune unitara si urmarind obiective complementare de lucru per proiect.

Avantajul acestei aliante este simplu de dedus: 100% coerenta in realizarea obiectivelor proiectului, 100% personalizare de servicii conform profilului clientului si, nu in ultimul rand, fiecare serviciu al fiecarei firme vine in completarea perfecta a serviciilor celorlalte.

IDEAL Events combina cele 3 elemente si vi le ofera sub forma de pachete de evenimente corporate si branding.

Pachete “la cheie” de team building, eveniment si turism

Dumneavoastra veniti cu obiectivele iar Agentia de organizare evenimente si publicitate IDEAL Events impreuna cu Agentia de turism turoperatoare No Limit Holidays si La Fabrique va vor propune un concept integrat de servicii perfect adaptat nevoilor dumneavoastra.

Veti descoperi pachete-surpriza de eveniment, ateliere dintre cele mai creative si mai folositoare dezvoltarii unei echipe de business, veti afla ca nu e loc de niciun tipar plicticos si ca exercitiile de imaginatie istet construite pot contribui din plin la reusitele afacerilor dumneavoastra.

Fiecare pachet este personalizat si va contine un modul de team building, o petrecere tematica, o oferta turistica si in functie de specificatiile dumneavoastra, un set de suveniruri “altfel” din piele naturala gravata laser.

Temele modulelor de team building sunt curajoase si inovatoare, trainerii au calificari de top, petrecerile tematice sunt condimentate din plin cu momente artistice inedite iar oferta turistica vine in completare “manusa” cu tematica evenimentului corporate pentru care veti opta.

Diversitatea temelor pachetelor de eveniment corporate este un alt plus al ofertei IDEAL Events: ateliere artistice, ateliere de arte martiale, de creatie publicitara, de marketing si vanzari, de dezvoltare personala si de grup.

Daca, de exemplu, ati ales modulul de team building One Night Star, veti face o incursiune intr-un univers colorat si vesel, o lume in care actoria, muzica si dansul vor da frau liber imaginatiei fiecarui participant, conturand personaje si eliberand “starul” din fiecare. In continuarea programului, oferta de seara contine o petrecere tematica, Kitsch Party, cu muzica si atmosfera efervescenta a anilor ’80, in care se adauga si un condiment surpriza: un spectacol original, interactiv, sustinut de actori si dansatori profesionisti.

Oferta turistica aferenta nu va contine numai cele mai potrivite locatii pentru sustinerea evenimentului ci se va ocupa si de functionarea optima a tuturor serviciilor din cadrul locatiei si decorarea ei in concordanta cu tema.

Mai puteti opta pentru pachete destinate vacantelor de firma, veti primi concepte personalizate si servicii turistice corporate.
Partenerul La Fabrique vine in completarea ofertei cu setul de obiecte si suveniruri personalizate, din piele naturala gravata laser: portcarduri, brelocuri, mape, diplome artizanale s.a. in ton cu evenimentul.

Mai multe pe http://ideal.events/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri