Imobilele situate in zona Eroilor din Capitala, acolo unde, in urma lucrarilor la Magistrala 5 de metrou s-a surpat o parte din asfalt, sunt in siguranta, cel putin asta arata o expertiza derulata de specialisti care confirma faptul ca oamenii se pot intoarce in locuintele lor.

In acest fel, expertiza a confirmat faptul ca imobilele sunt in siguranta, atat din punct de vedere al stabilitatii terenului de sub cladire, cat si din punct de vedere structural. Desi cladirile nu au fost afectate in nici un fel ca urmare a evenimentului, pentru siguranta, s-au efectuat lucrari de consolidare a terenului de sub cladiri si din jurul acestora.

Din discutiile purtate cu Constructorul, Astaldi s-a angajat sa execute in locuinte lucrari de inlocuire a unor instalatii, precum si lucrari de vopsitorie, finisaje etc. S-a stabilit de comun acord cu locatarii ca dupa finalizarea acestor lucrari, incepand cu saptamana viitoare acestia se pot muta in locuinte.

Pentru a se evita o noua restrictionare a circulatiei, Metrorex a solicitat ca in perioada in care circulatia de pe bulevardul Eroilor este restrictionata, sa se realizeze si accesul care subtraverseaza acest bulevard. Aceste lucrari ar fi necesitat conform graficului o intrerupere a traficului in zona timp de trei luni - perioada prevazuta in proiect si programata pentru luna mai 2016.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri