Timisorenii vor avea parte de un eveniment deosebit – HELLA Driving Education Day reuneste specialistii in educatie, din Romania si din strainatate, intr-o singura zi destinata progresului in educatie.

HELLA Romania, subsidiara locala a grupului german, cunoscut la nivel international ca furnizor pentru industria automotive globala, organizeaza evenimentul “HELLA Driving Education Day” in data de 9 Aprilie 2016, in sala Aula Magna a Universitatii de Vest din Timisoara, incepand cu ora 08:30. Aceasta zi va fi dedicata specialistilor din invatamant, cadre didactice, formatori, ONG-uri, dar si parintilor din Romania care doresc sa afle noile tendinte in materie de educatie de la expertii din domeniu.

In cadrul evenimentului din 9 Aprilie, participantii vor avea ocazia sa descopere secretele educatiei, intr-o perioada caracterizata de progres tehnologic, direct de la specialistii invitati – Florian Colceag si Sugata Mitra.

„HELLA Driving Education Day face parte din initiativele anuale HELLA Romania. Scopul nostru este acela de a contribui la crearea unui mediu propice dezvoltarii viitorilor nostri colegi. Formarea incepe de la varste fragede, iar o simpla pasiune poate sta la baza unei cariere de succes. Astfel, le oferim celor pasionati de educatie, parinti si profesori, oportunitatea de a accesa idei inovatoare, pentru ca ei mai apoi sa sustina copiii si tinerii in descoperirea propriilor talente”, precizeaza Gelu Murariu, General Manager HELLA Romania.

Accesul la eveniment se face pe baza unei invitatii, care se poate obtine in urma unei inscrieri si a unei preselectii.
Perioada de inscriere a inceput in data de 1 Februarie, 2016 si se va incheia in 18 Martie, 2016. Ulterior inscrierii, toti cei care au fost selectati pentru participare vor primi confirmarea, prin email, pana in data de 25 Martie, 2016.

Va invitam sa va inregistrati la HELLA Driving Education Day prin completarea formularului din pagina: www.hella.ro/events, alegand una dintre cele doua optiuni: prezenta in Timisoara sau livestream.

HELLA Driving Education Day este un eveniment organizat de HELLA Romania in parteneriat cu Primaria Municipiului Timisoara, Universitatea de Vest Timisoara si Universitatea Politehnica Timisoara.

CONTACT HELLA ROMANIA
Cristian Octav Jurcoane
HELLA Romania
Str. Hella nr.3
307200 Ghiroda, jud.Timis
E-mail: Cristian.Octav.Jurcoane@hella.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri