Iulian Trandafir, director general al Farmexpert, una dintre cele mai mari companii de distributii medicamente din Romania, este unul dintre veteranii industriei, prezent inca de la jumatatea anilor ’90 in piata; si acest lucru se vede. Concis, aspru, uneori didactic, reuseste in doar cateva minute sa arate de ce in urmatoarele luni am putea asista la o scadere de 10-12% a pietei.

Jucatori dispar aproape constant, farmacii se inchid – chiar saptamana trecuta, doua farmacii independente si-au inchis portile, spune el, in emisiunea WALL-STREET 360. “Preturile vor continua sa scada, iar efectele scaderii se vor reflecta extrem de negativ in piata. Farmaciile abia mai supravietuiesc, acum ne uitam nu cum sa fim pe profit, ci cum sa limitam pierderile!”, spune, in emisiune, Iulian.

Cum se vor reflecta schimbarile din piata in buzunarele clientilor si ce schimbari vor trebui sa suporte acestia, vezi in emisiunea integrala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri