Viorel Ognean, cel care a dezvoltat timp de sase ani portofoliul de produse al Diageo in 31 de tari, a fost numit director general al Granddis Romania, una dintre cele mai importante companii de marketing, vanzari si distributie de produse spirtoase.

Viorel Ognean (46 ani) are 28 de ani de experienta in vanzari, marketing, strategie si dezvoltare de business. A lucrat pentru companii importante din FMCG si cosmetice precum Diageo, Coty Cosmetics, SC Johnson, Gilllete Ltd. Ultimii sase ani i-a petrecut in cadrul companiei Diageo,cel mai mare producator de bauturi spirtoase din lume, unde s-a ocupat de dezvoltarea portofoliului de produse al companiei in 31 de tari.

A absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Chisinau si a finalizat un MBA in cadrul University of Shefield, City University.

"Piata de bauturi alcoolice a avut una dintre cele mai dinamice dezvoltari din regiune si continua sa demonstreze un potential de crestere impresionant”, spune Viorel Ognean.

Printre cele mai importante bauturi care fac parte din portofoliul grupului Granddis se numara Stalinskaya Vodka - liderul pietei de vodka din Romania - Wembley London Dry Gin – liderul pietei de gin din Romania, Passion, Discovery Vodka, Rose Mary Spumant, Vermut si Lichior, Stolichnaya Vodka si Label 5 Whisky.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri