Viorel Ognean, cel care a dezvoltat timp de sase ani portofoliul de produse al Diageo in 31 de tari, a fost numit director general al Granddis Romania, una dintre cele mai importante companii de marketing, vanzari si distributie de produse spirtoase.

Viorel Ognean (46 ani) are 28 de ani de experienta in vanzari, marketing, strategie si dezvoltare de business. A lucrat pentru companii importante din FMCG si cosmetice precum Diageo, Coty Cosmetics, SC Johnson, Gilllete Ltd. Ultimii sase ani i-a petrecut in cadrul companiei Diageo,cel mai mare producator de bauturi spirtoase din lume, unde s-a ocupat de dezvoltarea portofoliului de produse al companiei in 31 de tari.

A absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Chisinau si a finalizat un MBA in cadrul University of Shefield, City University.

"Piata de bauturi alcoolice a avut una dintre cele mai dinamice dezvoltari din regiune si continua sa demonstreze un potential de crestere impresionant”, spune Viorel Ognean.

Printre cele mai importante bauturi care fac parte din portofoliul grupului Granddis se numara Stalinskaya Vodka - liderul pietei de vodka din Romania - Wembley London Dry Gin – liderul pietei de gin din Romania, Passion, Discovery Vodka, Rose Mary Spumant, Vermut si Lichior, Stolichnaya Vodka si Label 5 Whisky.

Citeste si:
Coty Romania: Piata de cosmetice a crescut in primul semestru cu 8%...
Coty Romania: Piata de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Nike, Collective, Kix și Calvin Klein Jeans închid magazinele din România
Setari Cookie-uri