Pentru La Fantana, Ready Business inseamna sa poata valorifica experienta acumulata in 16 ani de activitate in domeniul B2B.

Ready Business inseamna sa aiba in continuare cea mai buna infrastructura logistica, cu acoperire nationala si sa poata oferi servicii accesibile de aprovizionare cu apa si cafea, intr-un mod flexibil si responsabil.

Cand ai nevoie de eficienta in comunicarea dintre angajati, dar si in cea cu partenerii de afaceri si clientii, Ready Business inseamna sa ai un consultant care iti cunoaste afacerea si care te poate conecta intotdeauna rapid. Vodafone permite angajatilor La Fantana comunicarea prin voce, video si mesagerie instant, folosind telefonia IP, terminalele video, tabletele, telefoanele smarthphone sau laptop-urile. Datele sunt oricand accesate in siguranta prin serviciile VPN oferite de Vodafone, iar clientii si partenerii La Fantana sunt informati in orice moment referitor la stadiul comenzilor, livrarilor si contractelor prin aplicatiile SMS.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri