PostMaster, membra a Austrian Post Group si cel mai mare furnizor de servicii postale private din Romania, anunta ca anul trecut a distribuit peste 32 mil. plicuri adresate, iar anul acesta a lansat serviciul Track&Trace cu scopul de a oferi trasabilitate la nivel de plic.

Prin intermediul Track&Trace, clientii vor avea acces gratuit si in timp real la situatia distributiilor din teren. Fiecare postas va fi echipat cu un terminal mobil prevazut cu un scanner si localizabil prin GPS.

Postasul va scana borderoul de distributie primit impreuna cu plicurile si i se vor genera automat comenzile de lucru pentru ziua in curs, cu toate adresele la care trebuie sa livreze corespondenta.

Pe parcursul zilei, postasul va scana fiecare plic distribuit, cu cod de bare unic, moment in care aplicatia va inregistra data si ora exacta a livrarii, identitatea unica a trimiterii si coordonatele GPS, care vor trebui sa corespunda cu adresa de destinatie. Astfel se pot genera raportari in timp real, la nivel de zi, si se observa in mod clar parcursul postasului si livrarile efectuate.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri