Casa de avocatura \"Bostina si Asociatii\" a realizat o cifra de afaceri de 7,4 milioane de euro in intervalul ianuarie-august al acestui an, cu un milion de euro mai mult decat in intreg anul trecut, informeaza un comunicat al companiei.

"Aceasta crestere se datoreaza numarului mare de proiecte majore la care am participat, dezvoltarii retelei de birouri teritoriale, dar si dinamismului economiei romanesti" a aratat avocatul coordonator al companiei, Doru Bostina. Casa de avocatura a oferit consultanta juridica privind listarea la bursa a Transelectrica SA, a depus oferta pentru servicii de consultanta juridica privind realizarea complexului sportiv "Arena Bucurestiului", proiect care va fi derulat de catre Primaria Bucurestiului, in cadrul unui parteneriat public-privat, iar in prezent ofera consultanta juridica listarii la bursa a Fondului Proprietatea, informeaza NewsIn.

"Cresterea inregistrata in prima parte a anului ne face sa privim cu incredere momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana", a mai spus oficialul companiei. In prezent, cabinetul de avocatura are o retea de opt birouri amplasate in cele mai importante orase din Romania, dar si reprezentante in Austria, Cipru, Elvetia si Republica Moldova. De asemenea, in viitor, urmaza a fi deschis un birou de avocatura al companiei la Craiova.

Firmele de consultanta din cadrul Bostina si Asociatii, au anuntat la mijlocul lui iulie ca vor fuziona formand compania Bostina & Associates Financial Consulting. Astfel, fuziunea va cupruinde companiile Bostina & Associates Financial Consulting SRL, firma de consultanta financiara, Bostina & Associates Management Consulting SRL, specializata in consultanta manageriala si Bostina & Associates Cont Consulting SRL, firma de consultanta contabila.Grupul de firme "Bostina si Asociatii" ofera o gama completa de servicii juridice si consultanta financiar-contabila si mangeriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana, prin firma "Bostina & Associates Financial Consulting".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Antreprenor in Guvern: interviu despre coruptie, politica, solutii
Setari Cookie-uri