"Aceasta crestere se datoreaza numarului mare de proiecte majore la care am participat, dezvoltarii retelei de birouri teritoriale, dar si dinamismului economiei romanesti" a aratat avocatul coordonator al companiei, Doru Bostina. Casa de avocatura a oferit consultanta juridica privind listarea la bursa a Transelectrica SA, a depus oferta pentru servicii de consultanta juridica privind realizarea complexului sportiv "Arena Bucurestiului", proiect care va fi derulat de catre Primaria Bucurestiului, in cadrul unui parteneriat public-privat, iar in prezent ofera consultanta juridica listarii la bursa a Fondului Proprietatea, informeaza NewsIn.

"Cresterea inregistrata in prima parte a anului ne face sa privim cu incredere momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana", a mai spus oficialul companiei. In prezent, cabinetul de avocatura are o retea de opt birouri amplasate in cele mai importante orase din Romania, dar si reprezentante in Austria, Cipru, Elvetia si Republica Moldova. De asemenea, in viitor, urmaza a fi deschis un birou de avocatura al companiei la Craiova.

Firmele de consultanta din cadrul Bostina si Asociatii, au anuntat la mijlocul lui iulie ca vor fuziona formand compania Bostina & Associates Financial Consulting. Astfel, fuziunea va cupruinde companiile Bostina & Associates Financial Consulting SRL, firma de consultanta financiara, Bostina & Associates Management Consulting SRL, specializata in consultanta manageriala si Bostina & Associates Cont Consulting SRL, firma de consultanta contabila.Grupul de firme "Bostina si Asociatii" ofera o gama completa de servicii juridice si consultanta financiar-contabila si mangeriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana, prin firma "Bostina & Associates Financial Consulting".