Crimbo Gas, societate controlata de omul de afaceri Cristi Borcea, a vandut intregul pachet de actiuni, reprezentand 20% din capitalul social al companiei Romprest Service, catre Cristi Borcea, pentru suma de 720.000 de lei noi, informeaza NewsIn.

"In Crimbo Gas suntem mai multi actionari si am vrut sa particip singur la capitalul Romprest", a explicat, pentru NewsIn, omul de afaceri, unul dintre finantatorii clubului de fotbal Dinamo. Actionarul majoritar al Romprest, cu actiuni in valoare totala de 2,5 milioane de lei noi, este compania Detaco LLT, care detine 70% din capitalul social. Borcea este prezent cu 20%, iar restul de 10% din actiuni este detinut de compania nationala "Aeroportul Henri Coanda".

Romprest este o firma specializata in servicii de salubritate industriala si civila, depoluare, intretinere drumuri, piscine, amenajare spatii verzi. Societatea are 2.400 de angajati si a obtinut din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale licenta clasa 1 pentru salubrizarea localitatilor cu peste 350.000 de locuitori, conform informatiilor publicate pe site-ul propriu. Printre clientii companiei se numara aeroportul "Henri Coanda", Transelectrica, Ministerul Mediului si Gospodariri Apelor, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, Cora etc.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri