Autoritatea Feroviara Romana are un nou direct, Dragos Floroiu. Ministrul Transporturilor i-a specificat deja acestuia faptul ca trebuie reformata institutia.

Inainte de a prelua aceasta functie, Dragos Floroiu, a ocupat functia de sef departament la Departamentul Inspector Sef in cadrul Afer, precum si director al Organismului de Investigare Feroviar Roman- OiFR, conform Mediafax.

"Ministrul Transporturilor a solicitat noii conduceri sa reformeze Autoritatea Feroviara Romana, astfel incat sa poata fi implementate cu succes practicile europene ce decurg din Pachetul IV Feroviar care faciliteaza crearea unui spatiu feroviar unic european. Astfel, va fi posibila revigorarea transportului feroviar si prin aceasta, stimularea economiei nationale", se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.
Costescu a efectuat joi o vizita de lucru la AFER.

"Ma bucur sa ma intorc in locul unde mi-am inceput activitatea acum mai bine de 20 de ani. Pentru ca avem unii dintre cei mai buni specialisti din domeniul feroviar din Romania, imi doresc o implicare mai mare a AFER-ului in realizarea unui cadru legal care sa simplifice si sa favorizeze activitatea operatorilor si furnizorilor feroviari si sa nu o ingreuneze", a spus Costescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri