Eugen Anicescu, sef al diviziei de asigurari al Coface Romania, va prelua in martie conducerea companiei de la Constantin Coman, care pleaca pe pozitia de Group Director al Coface la Paris.

Constantin Coman a ajuns la conducerea companiei in octombrie 2012. Inainte de a primit acest post, Constantin Coman a ocupat pozitia de director general adjunct pe divizia de servicii. La acel moment, el l-a inlocuit pe Cristian Ionescu, fusese country cluster manager pentru Coface Romania, Bulgaria si Slovacia timp de 9 ani, conform News.ro

Anicescu lucreaza la Coface Romania de noua ani, iar in ultimii trei ani a detinut pozitia de sef al Diviziei de Asigurari.

"Vom creste in mod sustenabil, pentru ca asa cum ne-am obisnuit, ne vom axa pe atingerea tintelor de venituri si de profitabilitate, prin furnizarea celor mai bune servicii si produse. Coface are o echipa puternica in Romania si impreuna vom continua dezvoltarea business-ului la nivel strategic si vom consolida pozitia companiei pe piata asigurarilor de credite comerciale si a serviciilor de credit management", a declarat Anicescu intr-un comunicat.

Coface vizeaza sa se dezvolte pe termen lung si sa isi consolideze produsele pe piata managementului riscului de credit.
Anicescu, in varsta de 39 de ani, si-a inceput cariera in 2001, la Generali Asigurari, unde a detinut functia de Head of Reinsurance.

Din 2007 s-a aaturat Coface Romania, avand functii precum Credit Insurance Manager intre aprilie 2007 si ianuarie 2011, Deputy Managing Director (ianuarie 2011- septembrie 2012) si Managing Director (din octombrie 2012). El a absolvit Academia de Studii Economice Bucuresti, cu un Master in Business Administration in cadrul aceleiasi universitati.

.

Sursa foto: Rawpixel.com / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Coface: Spiritul antreprenorial din Romania, inca in cautare de solutii viabile
Setari Cookie-uri