Compania elena producatoare de jucarii, haine, mobila si accesorii pentru copii, Jumbo, se pregateste sa deschida intre cinci si 10 magazine in Bulgaria si Romania, in urmatorii trei ani, investitia totala fiind estimata la 40 de milioane de euro, conform NewsIn.

Primul magazin, cu o suprafata de 15.000 de metri patrati, va fi construit in Bulgaria si este asteptat sa fie deschis in anul 2007. Potrivit informatiilor oferite de companie, Jumbo se concentreaza in prezent pe deschiderea a cinci supermagazine in regiunea elena Attica.

Principalele oferte ale companiei sunt jucariile pentru prescolari, papusi, puzzle-uri, biciclete, dar Jumbo vinde in magazinele sale si produse marca Nintendo, Sony, Hasbro sau Mattel. Firma elena are 38 de magazine deschise in Grecia si trei in Cipru, si are 1.970 de angajati. Anul trecut compania avea o cota de piata de 26% in Grecia, potrivit propriilor informatii.

Cifra de afaceri a Jumbo a crescut in anul fiscal incheiat in 30 iunie cu 23% fata de anul fiscal anterior, ajungand la 281 de milioane de euro, conform informatiilor publicate de companie in presa elena.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri