Mare parte din salile de fitness din Romania au traineri nepregatiti pentru meseria pe care o practica, multi neavand nici macar certificate pentru prim ajutor. Este necesara infiintarea unei asociatii a salilor de wellness si existenta unor certificari clare in industrie, considera Bogdan Putinica, fondator al One Fitness.

One Fitness este una dintre cele mai vechi sali din Romania, lansata pe piata inainte de recesiune, cand piata era inca in formare. Prin marketing original, dar mai ales servicii pe care Bogdan le considera la nivelul celor din SUA sau Marea Britanie, compania nu a fost afectata de criza si aproape si-a triplat spatiul in ultimii ani, atingand afaceri de peste 400.000 de euro.

Afla statistici interesante despre piata de fitness din Romania, cati romani merg la sala si cati fac sport dar si ce obligatii ar trebui sa aiba liderul pietei din tara, din interviul video cu Bogdan Putinica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .
Setari Cookie-uri