SSD Sport System Development, unic distribuitor de echipament sportiv Lotto in Romania, care la sfarsitul anului 2005 raporta o cifra de afaceri de peste 9,6 miloane euro, si-a mentinut pozitia de sponsor tehnic oficial al Echipei de Cupa Davis a Romaniei, reinoind contractul de parteneriat cu Federatia Romana de Tenis, informeaza reprezentanti ai companiei.

In urma unui acord semnat cu FRT pe 22 septembrie, Lotto a furnizat echipamentul tehnic necesar echipei de jucatori romani din Cupa Davis, iar meciurile cu jucatorii Coreei de Sud s-au desfasurat sub marca Lotto.

"Parteneriatul cu Federatia Romana de Tenis nu este numai unul de imagine. Lotto, in calitate de sponsor tehnic oficial, isi concentreaza eforturile si investitiile in tenis, incercand sa ofere echipei, dar si jucatorilor sponsorizati, echipamente de un inalt nivel tehnic care sa-i sustina in atingerea performantei", a declarat citat de Rompres, presedintele SSD Sport System Development, Razvan Rosca.

SSD Sport System Development - unic distribuitor Lotto in Romania, isi distribuie produsele printr-o retea de peste 20 de magazine monobrand Lotto in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Timisoara, Iasi, Bacau, Constanta, Oradea.