Selgros Cash&Carry Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri locali, va construi un nou magazin in format restrans in Alba Iulia.

Magazinul va fi situat in apropierea cartierului Ampoi 3 si va fi inaugurat la inceputul toamnei. Este cea de-a doua unitate in noul format de operare al retelei, dupa cel din Targu Mures care va fi lansat in curand. Noile magazine au o suprafata de vanzare de 4.000 de mp, fata de cei 10.000 mp cat inregistreaza spatiul magazinelor standard Selgros.

”Este un moment bun de reluare a expansiunii Selgros, pe fondul evolutiei pozitive a consumului si a vanzarilor retelei noastre”, a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania.

Selgros Cash&Carry si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 19 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert en-gros din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Polonia, Romania si Rusia. Aceasta include marcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash & Carry, Transgourmet Central and Eastern Europe, Transgoumet Elvetia si Transgourmet Franta. In 2014, Grupul Transgourmet inregistra 22.800 de angajati in Europa si venituri de circa 7,5 mld. euro.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin in Romania
Lidl deschide un nou magazin...

Sursa foto: Toni Genes, Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
2019, anul in care retailerii au intrat cu restaurantele in magazine