Brandul Pegas a vandut anul trecut 3000 de biciclete, targetul pentru 2016 fiind de 10.000, in contextul in care producatorul roman a lansat si o gama pentru copii, scrie Mediafax.

De asemenea, estimarile privind triplarea vanzarilor se bazeaza si pe extinderea gamelor pentru adulti. Bicicletele pentru copii au un pret de 600 de lei, iar cele mai scumpe produse ajung la 2.000 de lei. Cele mai vandute modele sunt insa Strada 1 si 2, o reinterpretare a clasicelor biciclete Pegas, cu un pret de 1.100-1.500 de lei.

Bicicletele Pegas sunt proiectate si partial asamblate local. Proiectarea si prototipurile se realizeaza in at¬lierul Pegas, pe cand cadrele se produc in Taiwan, butucii in Japonia si Cehia, in Italia jantele iar in Germania alte componente. In Romania si Ungaria se face asamblarea.

La finalul anului trecut compania Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor de echipamente IT&C de pe piata locala, detinut de antreprenorul Iulian Stanciu, a devenit actionarul majoritar al producatorului local de biciclete Pegas.
Brandul a fost relansat in urma cu trei ani de catre Andrei Botescu.

OUG 114 ar 'musca' 110 mil....
Citeste si: OUG 114 ar 'musca' 110 mil. lei din profitul pe 2019 al Electrica


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Bicicletele Pegas vor avea o unitate de productie in Romania in 2019