Fondatorul retelei Regina Maria, medicul Wargha Enayati, a preluat publisherul Versa media, specializat in comunicare medicala si servicii de tip BTL, cu o cifra de afaceri estimata la 1,5 milioane de euro in 2016, anunta compania intr-un comunicat, conform News.ro

Versa Media este partea a trustului international de presa MLada Fronta. Acest trust este unul dintre cele mai dinamice grupuri de presa de pe piata ceha, fiind lider de piata pe mai multe segmente de publicatii ( sanatate, economii, imobiliare, arhitectura si constructii)

Compania este cunoscuta in piata medicala romaneasca datorita publicatiilor medicale de specialitate precum: Medic.ro, Farmacist.ro, ORL.ro, Pediatru.ro, Ginecologia.ro, Gineco.eu, Psihiatru.ro, Infectio.ro, Oncolog-Hematolog.ro, Practica Veterinara.ro si publicarea revistei Societatii Romane de Pneumologie.

De asemenea, Versa Media presteaza servicii de tip BTL catre piata farmaceutica, prin organizarea de evenimente, servicii de telemarketing si teledetailing, platforma de e-learning si altele.

50 de evenimente de tip national, organizate in 2015

In 2015, compania a organizat aproximativ 50 de evenimente de tip national si regional cu aproape 10.000 de participanti, a derulat aproape 100 de campanii de telemarketing si a inregistrat, numai anul trecut, 10.000 de absolventi ai cursurilor medicale derulate pe platforma de e-learning.

”Aceasta achizitie este un prim pas intr-un plan ambitios, iar viziunea mea este sa transform compania, prin serviciile cu valoare adaugata pe care le ofera medicilor, intr-un adevarat centru de referinta, hub pentru medici”, a declarant dr. Wargha Enayati.

CEO-ul companiei Jan Mašek a fost avansat in cadrul grupului, preluand o noua pozitie manageriala, in Slovacia. La conducerea companiei a fost numita Simona Melnic, cu o experienta de peste 20 de ani de management in piata farmaceutica.

Cumparatorul a fost asistat de echipa Vulpoi & Toader Management, consultant financiar, impreuna cu avocatii de la Vulpoi & Asociatii coordonati de Alexandru Codrea, iar din partea vanzatorului tranzactia a fost coordonata de Path-Finder Management & Consulting, prin Ruxandra Ogrendil, in timp ce suportul legal aferent intocmirii documentelor necesare tranzactiei a fost asigurat de echipa bpv Grigorescu Stefanica sub coordonarea avocatului Catalin Grigorescu.

Versa Media Group, una dintre cele mai dinamice edituri din Europa Centrala si de Est (Republica Ceha, Republica Slovaca si Romania), este o companie internationala infiintata in 2003, al carei obiectiv principal il reprezinta dezvoltarea canalelor de comunicare pentru educatia medicala si farmaceutica continua.

Sursa foto: Willyam Bradberry / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri