Plus a deschis la Hateg, cel de al 25-lea magazin de tip discount din Romania, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la 1,5 milioane de euro, informeaza un comunicat al companiei.

Magazinul are o suprafata de 1.400 mp, dintre care 1.080 mp suprafata de vanzare si 300 mp spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip 'freestander', care respecta un format standard si dispune de 80 de locuri de parcare. Sortimentul magazinului Plus include atat articole marca Plus, cat si articole premium. Plus ofera o gama de peste 1.200 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale).

Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic situat la Ploiesti.
Plus este un brand care exista pe piata germana de peste 30 de ani.Compania este deja prezenta cu cca. 4.100 de magazine si peste 38.000 de angajati in noua tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Afaceri de 300 mil. lei din mezeluri si restaurante pentru Sergiana