Cramele Recas, printre primii exportatori de vin in Rusia

Schimbarea legislatiei ruse in privinta accizarii bauturilor alcoolice, pusa in practica incepand cu 1 iulie 2006, a fost trecuta cu bine de producatorul de vin Cramele Recas, care a reusit sa exporte vin clientilor de pe aceasta piata.

"Am remarcat o preferinta a consumatorilor rusi in ceea ce priveste soiurile locale romanesti, Feteasca Regala si Feteasca Neagra, ceea ce ne face increzatori in succesul lansarii gamei La Putere, pentru ca ambele soiuri sunt incluse in acesta", a declarat, directorul export al Cramelor Recas, Elvira Cox.

Principalele piete de desfacere pentru Cramele Recas sunt: Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Germania, Hong Kong, Japonia, Rusia si Statele Unite.

Cramele Recas reprezinta cel mai mare complex de vinificatie din Banat, fiind dotat cu utilaje de ultima generatie si cu un spatiu de productie si de depozitare de circa sapte miliaone de litri de vin. Societatea se situeaza in topul celor mai mari exportatori de vin din Romania, alaturi de Vinia Iasi si Cramele Halewood.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri