Actionarii Insomar au decis majorarea capitalului social al societatii, de la 2.500 lei la 1,45 milioane lei (411.880 euro), prin compensarea creantelor lichide ale societatii (1,27 milioane lei) si prin aport in numerar (181.429 lei), a anuntat Monitorul Oficial.
Majorarea de capital de la Insomar se va efectua prin emisiunea unui numar de 14.514.937 actiuni noi, cu valoarea nominala de 0,1 lei fiecare, care vor fi oferite spre subscriere actionarilor societatii, proportional cu numarul actiunilor detinute de catre fiecare din acestia, se mai spune in Monitorul Oficial.

Actionariatul Insomar este format din Petromservice SA (87,5%), Gheorghe Teodorescu (10%), Cecilia Zavaleche (1%), Adina Grigorescu (1%) si Teodor Nicolaescu (0,5%).

Insomar (Institutul National pentru Studii de Opinie si Marketing) a fost infiintat in 1999. Presedintele institutului este profesorul universitar Gheorghe Teodorescu, iar directori sunt Gabriel Sebe, Cecilia Zavaleche si stefania Cristache.

Petromservice SA, firma infiintata de sindicatul de la Petrom, condus de Liviu Luca, a cumparat, in 2002, pachetul majoritar de actiuni (87,5%) de la societatea Comac Ltd., un off-shore din Cipru.

In 2004, un consortiu format din Insomar (Institutul National pentru Studii de Opinie si Marketing) si Metro Media Transilvania a castigat licitatia organizata de Societatea Romana de Televiziune pentru realizarea exit-poll-urilor (sondajele efectuate la iesirea de la cabinele de vot) la alegerile locale si generale.

Insomar dispune de o retea de operatori de interviu formata din peste 230 de persoane si este operator CAPI (Computer Assisted Personal Interviewing), ceea ce permite transferul rapid al datelor din teritoriu pentru centralizare, prelucrare, analiza si interpretare, potrivit informatiilor de pe pagina de web a institutiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri