ABRIS Capital Partners, unul dintre cele mai importante fonduri de investitii axate pe dezvoltarea companiilor mijlocii din Europa Centrala si de Est, investeste in Green Group, cel mai mare grup integrat de servicii de reciclare din Sud-Estul Europei si al doilea cel mai mare producator de fibra regenerata din Europa.

Tranzactia este conditionata de aprobarea Consiliului Concurentei. ABRIS a achizitionat pachetul majoritar de la Global Finance si BERD pentru a continua consolidarea si extinderea grupului de reciclare, se arata intr-un comunicat al fondului de investitii.

“Noua achizitie face parte din strategia noastra de a continua politica de achizitii in Romania si de a contribui la dezvoltarea economiei locale”, a declarat Cezar Scarlat (foto), Partener in cadrul ABRIS si director general ABRIS Romania.

Clement Hung, fondatorul Green Group, va continua sa ocupe functia de CEO.

Green Group este unul din cei mai mari jucatori ai industriei de reciclare din Sud-Estul Europei ce proceseaza deseuri de tip PET, electrice si electronice (WEEE). Grupul este totodata si cel mai mare operator al unei linii de procesare a deseului de sticla. Compania a raportat, in 2015, venituri consolidate de peste 90 milioane de Euro si se bazeaza pe investitii in infrastructura de colectare si reciclare deseuri din Romania, Serbia si Macedonia.

Ai o afacere si vrei sa primesti sfaturi de la specialistii in investitii si antreprenori cu experienta? Inscrie-te la M&A Outlook si vei avea sansa sa participi la un speed dating cu o serie de experti in tranzactii si investitii, printre care fondatorul Regina Maria, Wargha Enayati, si Ioana Mihai, director in cadrul EY Romania.

Citeste si:
Autonom listeaza pe bursa obligatiuni cu dobanda 4,45% in euro
Autonom listeaza pe bursa...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Globalworth, sub lupa Concurentei pentru o noua tranzactie imobiliara