Actionarii societatii hoteliere Perla Majestic din Mamaia vor discuta in adunarea generala a actionarilor (AGEA) convocata pentru 23 octombrie, garantarea de catre Perla Majestic a unui credit de investitii de 10 milioane euro, contractat de compania Triumf Construct de la Piraeus Bank. Convocatorul AGEA de la Perla Majestic a fost publicat pe pagina de internet a bursei electronice Rasdaq, informeaza NewsIn.

Creditul de investitii ar putea fi garantat prin instituirea unei ipoteci hotelului si restaurantului Majestic, plus terenul aferent si statia termica, precum si parcarea aferenta si spatiul gradina de vara Majestic, se arata in convocatorul AGA.

Firma de constructii si dezvoltare imobiliara Triumf Construct Bucuresti a mai obtinut, luna aceasta, un credit de 10 milioane euro de la BCR, in vederea finantarii investitiilor sale imobiliare. Actionarul majoritar al Triumf Construct este Mohammad Murad, detinatorul Spring Time Holding SA, care este actionar majoritar la Perla Majestic.

Triumf Construct va incepe in aceasta primavara construirea unui parc rezidential in zona de nord a Bucurestiului, costul proiectului fiind estimat la aproximativ doua milioane euro. Triumf Construct mai detine si hotelul Phoenicia din Bucuresti, investitie evaluata la aproximativ 10 milioane euro.

Perla Majestic a mai convocat inca o AGEA pentru 8 octombrie, in care actionarii societatii vor lua in discutie contractarea unui imprumut de 2,5 milioane euro de la Piraeus Bank, destinat finantarii unui proiect imobiliar in Navodari. Proiectul imobiliar vizeaza construirea a cinci blocuri de apartamente de vacanta, constand in parter si sapte etaje, in orasul Navodari, in zona Popas III Mamaia DC 86, judetul Constanta, se arata in comunicatul remis bursei Rasdaq saptamana trecuta. Acest credit ar putea fi garantat prin instituirea unei ipoteci asupra hotelului si restaurantului Perla si a terenului aferent acestora.

Perla Majestic are un capital social in valoare de 9,5 milioane lei, detinut in proportie de 93,66% de Spring Time Holding SA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri