”Chiar daca am intrat mai tarziu pe aceasta piata, Timisoara este un oras-cheie pentru noi. Tocmai de aceea, ne bucuram sa ne consolidam amprenta locala si sa avem o prezenta geografica semnificativa la doar cateva luni de la deschiderea primei clinici din Timisoara. Serviciile noastre medicale au acum o acoperire completa, atat prin intermediul clinicii noastre din Iulius Mall, cat si datorita celor trei clinici noi, pozitionate in centrul orasului, dar si in Lugoj”, a declarat Fady Chreih, director general Regina Maria.

In prezent, Centrul Medical Dr. Grigoras numara peste 70 de cadre medicale si are peste 21.000 de pacienti corporate. In 2015 afacerile s-au situat la 1,5 mil. euro. Fondat in 2000, centrul medical ofera servicii precum medicina interna, oftalmologie, chirurgie generala, dermatologie, urologie, endocrinologie, ORL, alergologie, ortopedie-traumatologie, neurologie, psihiatrie, nefrologie.

Tranzactia din Timisoara este a treia achizitie realizata de Regina Maria in ultimele doua luni, dupa preluarea spitalului Ponderas si Helios din Craiova, operatorul ajungand in acest moment la 29 de locatii proprii la nivel national.

Reteaua de sanatate Regina Maria reuneste peste 3.000 de angajati si are peste 1,3 mil. pacienti retail. Pe langa cele 29 de locatii proprii, operatorul mai detine patru spitale, doua maternitati, sase campusuri medicale, opt centre de imagistica, 14 laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere in tara.