Compania de logistica Pall-Ex pregateste investitii de 650.000 euro in acest an

Pall-Ex Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor de transport express de marfuri paletizate, cu afaceri de 2,7 mil. euro la nivelul anului trecut, a bugetat investitii de 650.000 de euro pentru 2016.

Investitiile se axeaza pe trei directii strategice si anume: tehnologie – in monitorizare online si confirmare electronica la client, programul Retail Plus care cuprinde servicii de paletizare, receptie detaliata, returul documentelor si al ambalajelor, respectiv facilitati noi de transbordare de marfa, inclusiv depozite noi in diferite regiuni din tara.

”Compania va continua si dezvoltarea serviciului de transport express paneuropean care, prin unificarea tuturor retelelor Pall-Ex din Europa, le permite clientilor din Romania importul si exportul de cantitati mici de marfa din principalele tari partenere ale Romaniei, prin retelele Pall-Ex prezente in Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franta, Benelux, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia si Bulgaria”, a declarat Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex Romania.

Pall-Ex Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 11,93 milioane de lei (circa 2,7 mil. euro), in crestere cu 39% fata de 2014, in timp ce profitul net a crescut cu 12%. Compania a transportat in 2015 prin cei 29 de membri ai platformei aproape un sfert de milion de paleti, mai exact 243.439, cu 45% mai multi decat in anul precedent.

Pall-Ex Romania transporta in general echipamente, electrodomestice, electrocasnice, materii prime, produse industriale finite, produse alimentare, ambientale. Cel mai aparte transport a fost cel al unui totem-piramida expozitionala cu LED, in valoare de 80.000 euro.

Citeste si:
Interviu inedit cu seful Delamode despre revenirea pietei de logistica
CEO Delamode: Piata de...

"Cresterea consumului si a puterii de cumparare, dezvoltarea retailului modern, deschiderea de noi fabrici si facilitati de productie, inclusiv investitiile straine directe, reprezinta tot atatia stimuli pentru cresterea activitatii in domeniul transporturilor, chiar si in conditiile actualei infrastructuri rutiere”, precizeaza Danor Ionescu.

Sursa foto: Pallex.co.uk


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri