Locuri de munca oferite de catre CNADNR. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania scoate la concurs, in cadrul Directiilor Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP), 28 de posturi de inginer, in cadrul noii organigrame intrate in vigoare din data de 9 mai, potrivit unui comunicat publicat, conform NEws.ro.

CNADNR a anunat în luna mai c a început restructurarea activitii, iar un prim pas a vizat reducerea funciilor de conducere, astfel c din 110 posturi de efi la nivel central au fost eliminate apte, iar din teritoriu alte 61.

Membrii grupului de Iniiativ pentru "Restructurarea si Reprofesionalizarea CNADNR", format din actuali i foti angajai ai Companiei Naionale de Autostrzi i Drumuri Naionale (CNADNR), au acuzat luna trecut c noua organigram a fost special conceput pentru a-i elimina pe cei care contest modul în care este administrat compania în prezent. Anterior, ei au declarat c CNADNR nu are în structura sa suficient de muli specialiti.

Din cele 28 de posturi scoase acum la concurs, 15 sunt de execuie, iar 13 sunt posturi de efi de uniti de implementare proiecte (UIP). Din total, sunt apte posturi de ingineri în cadrul DRDP Braov, 13 la DRDP Cluj, la DRDP Timioara i dou posturi de ingineri în cadrul DRDP Bucureti.

La DRDP Braov, posturile vizeaz tronsoane de pe Autostrada A3 (Bucureti-Bor) Ogra - Tg. Mure, Câmpia Turzii - Ogra i tronsonul Ortie – Sibiu de pe Autostrada A1 (Bucureti-Ndlac), închis anul trecut din cauza unor fisuri i denivelri grave pe carosabil.

La DRDP Timioara, CNADNR caut ingineri pentru mai multe loturi ale autostrzii Lugoj-Deva, parte din Autostrada A1. La DRDP Cluj, posturile scoase la concurs vizeaz tronsoanele Suplacu de Barcu - Bor, Gilu - Nadelu i Sebe - Turda ale Autostrzii A3.

Candidaii trebuie s fie absolveni al unei faculti de ci ferate, drumuri i poduri cu studii superioare de lung durat, s aib o experien profesional de minimum 5 - 10 ani în domeniul infrastructurii rutiere, s fi participat la elaborarea lucrrilor pentru minim un proiect de drum naional i minim un proiect de centur sau autostrad în calitate de manager de proiect.

Potrivit anunului, candidatul trebuie s tie s utilizeze MS Office (Word, Excel, Power Point), Windows, Internet Explorer, AutoCAD sau echivalent i s cunoasc o limb de circulaie internaional la nivel avansat (englez, francez, german).

Îndeplinirea cerinelor privind experiena profesional se demonstreaz prin prezentarea de recomandri, contracte de munc sau alte documente justificative.

Sursa foto: Anton Gvozdikov / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
CNADNR isi suplimenteaza personalul cu 7%. Vezi in ce domenii