Dezvoltarea zonei Valea Jiului, promisa de reamenajarea minei Aninoasa si viitorul parc de distractii, incepe sa prinda contur. Primul centru comercial din localitate si totodata din zona va fi deschis de grupul german Rewe, detinatorul retelei de magazine Billa.

Centrul comercial Billa va avea o suprafata de 3.170 de metri patrati, va dispune de 160 de locuri de parcare si este amplasat chiar la intrarea in oras, aproape de DN 66A. Inaugurarea magazinului aproape finalizat se va face in luna decembrie.

Planurile Billa vizeaza crearea, in urmatorii 5-7 ani, a unei retele formate din circa 100 de supermarketuri, situate in orasele cu peste 40.000 de locuitori. Billa a realizat in 2005 o cifra de afaceri de 907,5 milioane de lei (250 milioane euro), cu 50% mai mare fata de anul precedent, si un profit brut de 40 de milioane de lei (circa 11 milioane de euro). Lantul de magazine este prezent in Romania din februarie 1999.

Grupul german Rewe, din care face parte Billa, opereaza pe piata romaneasca si prin intermediul retelei cash&carry Selgros si al magazinelor de tip discounter XXL Mega Discount si Penny Market.