Plus Discount, retea de magazine de tip discount, a deschis vineri la Cluj Napoca cel de-al 26-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Noul magazin are o suprafata de 1.300 metri patrati, din care 1.000 metri patrati suprafata de vanzare si este amplasat in incinta complexului comercial Sigma Shopping Center.

Acesta este primul nostru magazin din ClujNapoca si intentionam sa deschidem in urmatorii ani alte 5-6 unitati in principalele cartiere ale municipiului Cluj., a declarat Norbert Missbrandt, Director General Adjunct Plus Discount Romania.

Plus ofera o gama de peste 1.200 de articole, produse alimentare, detergenti, cosmetice, hrana pentru animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.La acestea se adauga alte 26 de produse destinate diabeticilor.

Prezenta retelei Plus la Cluj se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 20.000 de locuitori, potrivit oficialilor companiei.

in octombrie anul trecut a avut loc deschiderea primului magazin Plus Discount in Romania, ocazie cu care oficialii companiei au anuntat investitii de 200 milioane de euro pana la finele lui 2006.

Plus este marca a grupului Tengelmann si exista pe piata germana de peste 30 de ani. Compania este prezenta cu peste 4.100 de magazine in noua tari europene - Gemania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Spania, Portugalia, Grecia si Romania.

Grupul Tengelmann este prezent in 16 tari, operand peste 7.300 de magazine, cu o cifra anuala a vanzarilor de aproape 27 de miliarde de euro. La nivel global, magazinele Plus inregistreaza vanzari de aproximativ 8,5 miliarde de euro. Jucatorii concurenti pe segmentul retailului de tip discount din Romania sunt miniMax Discount, Kaufland, XXL Megadiscount si Penny Market

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Kaufland va mai deschide, pana in februarie 2017, patru hipermarketuri
Setari Cookie-uri