Reteaua de sanatate Regina Maria deschide a doua policlinica din Pitesti, dupa o investitie de 700.000 de euro, la trei ani de la inaugurarea primei clinici din oras.

Policlinica Regina Maria Bratianu este amplasata in Pitesti Business Forum, se intinde pe o suprafata de 500 mp, dispune de 12 cabinete de consultatii, acoperind 15 specialitati medicale. Clinica include un centru dedicat de obstetrica-ginecologie, centru de pediatrie si servicii interdisciplinare de diagnostic.

Prima policlinica deschisa de Regina Maria in Pitesti va continua sa functioneze drept centru dedicat de Medicina Muncii, incluzand, de asemenea, cabinete medicale (medicina generala, pneumologie si urologie) si un punct de recoltare analize. De la deschidere si pana in prezent, in prima policlinica Regina Maria din Pitesti s-au efectuat peste 50.000 de vizite si aproximativ 260.000 de analize si consultatii.

In luna martie, reteaua Regina Maria a anuntat preluarea spitalului Ponderas din Bucuresti. Valul de extindere a continuat cu achizitia centrului medical Helios din Craiova, in aprilie, si a centrelor medicale Dr. Grigoras din Timisoara, un business de 1,5 mil. euro, in luna mai.

Reteaua de sanatate Regina Maria reuneste peste 3.000 de angajati si are peste 1,3 mil. pacienti retail. Pe langa cele 29 de locatii proprii, operatorul mai detine patru spitale, doua maternitati, sase campusuri medicale, opt centre de imagistica, 14 laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 180 de policlinici partenere in tara.

Citeste si:
In 2019 Gral Medical a investit 6 mil. euro in doua spitale oncologice
In 2019, Gral Medical a...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Wargha Enayati: Romania capitalista a ajuns o "jungla necontrolata"