Afacerile grupului Medicover in Romania (clinicile, spitalul Medicover si laboratoarele Synevo) au inregistrat o crestere de peste 13% in 2015 fata de anul anterior, pana la 252 milioane de lei (circa 57 mil. euro).

Medicover a inregistrat o crestere de peste 26% a cifrei de afaceri a Spitalului Medicover din Bucuresti in 2015, comparativ cu 2014. De asemenea, reteaua nationala de clinici Medicover a inregistrat o crestere cu peste 13% a afacerilor fata de 2014.

Spitalul Medicover din Bucuresti a inregistrat o crestere de peste 26% comparativ cu 2014 (28 milioane de lei in 2015, fata de 22,2 milioane de lei in 2014). De asemenea, reteaua nationala de clinici a Medicover a inregistrat un avans de peste 13% (66,6 milioane de lei in 2015, fata de 58,9 milioane de lei in 2014).

„Anul 2015 a fost unul plin si in acelasi timp benefic pentru compania noastra. Una dintre principalele realizari a constat in extinderea retelei noastre nationale prin deschiderea clinicii Medicover din Timisoara, in urma unei investitii de aproximativ 600.000 de euro. Anul acesta s-a dovedit deja si mai dinamic. Am relocat si extins clinicile din Ploiesti si Brasov si am deschis o noua clinica multidisciplinara in Galati, extinzandu-ne si mai mult prezenta la nivel national. Suntem increzatori ca reteaua noastra va continua sa creasca”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover Romania.

In prima jumatate a anului 2016, Medicover a investit aproape 1,5 milioane de euro in extinderea si modernizarea retelei sale nationale de clinici. In plus, compania a deschis o clinica noua in Galati, cu peste 30 de specialitati medicale si departamente ultramoderne de pediatrie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie si proctologie.

Citeste si:
NEPI va construi proiecte rezidentiale in 5 orase din Romania
NEPI Rockcastle va construi...

Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrala si de Est si ofera servicii medicale integrate pacientilor din 14 tari europene (Romania, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienti anual si peste 13.000 de angajati.

In Romania, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piata serviciilor medicale private si dispune de o retea de 17 clinici proprii in Bucuresti si in tara (Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Ploiesti, Brasov, Galati) si un spital.

Sursa foto: AgerpresFoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Ce inseamna promovarea bursei pentru micii investitori din piata?