Magazinul are o suprafata de 1.800 mp de showroom, iar investitia in amenajarea si deschiderea sa se ridica la 2,3 milioane de lei. Magazinul din Brasov este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta in Transilvania.

”Dupa ce in aprilie am deschis un nou magazin in Sibiu, cu o investitie de 2 milioane de lei si o suprafata de vanzare de 1.600 mp, ne-am concentrat atentia pe Brasov. Dorim sa ne orientam din ce in ce mai mult dezvoltarea catre centre comerciale in care brandul Lem’s poate fi pus in valoare prin spatii generoase si expunerea la standardele vizuale din reteaua noastra”, declara Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

In 2015, Lemet a deschis 4 noi magazine in Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighisoara si Reghin, cu investitii ce au depasit 4,5 milioane de lei. Reteaua Lem’s are o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de aproximativ 70.000 de mp.

Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati. Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 36.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabricilor de mobila Lemet este de aproximativ 3,5 milioane de panouri tip PAL.

Lemet, un nou magazin Lems la...
Citeste si: Lemet, un nou magazin Lems la Bucuresti, o investitie de 2,5 mil. lei